onsdag 16 februari 2011

Ekologiskt, tacos och MEDLEMSFEST!

Igår skrev DN om försäljningen av ekologisk mat i Sverige. Runt en miljon svenskar handlar ekologiska produkter i dag! Fantastiskt!

Trots högre pris väljer allt fler svenskar att handla ekologiskt. En färsk rapport visar att försäljningen av Kravmärkt mat ökade med 11 procent i fjol. ”Konsumenterna har talat sitt tydliga språk”, säger Katarina Wolf, chef för marknadskommunikation på Krav.

Men försäljningen av Kravprodukter står fortfarande bara för 4–5 procent i dagligvaruhandeln. Målet för Krav är 100 procent. Och om fler handlar ekologiskt så kommer även priserna att sjunka. Alla konsumenter är delaktiga i denna utveckling.

>>Läs hela artikeln här!

Denna vecka är det återigen Taco-veckor på Coop med halva priset för medlemmar på utvalda taco-varor! Tyvärr tror jag inte att halva priset gäller på Änglamarks ekologiska taco-varor. Men testa dem ändå - det finns tortilla chips, spice mix och salsa! Gott!

Och här hittar kan man tacksamt hämta smarriga tacosrecept!

Och på lördag den 19 feb är det MEDLEMSFEST i alla våra Coop Konsum-butiker mellan kl 11-14! I flera butiker kommer våra ambassadörer vara på plats och prata om medlemsåterbäringen, Coops varumärke Mat från regionen och om våra distriktsstämmor!

Så håll utkik efter oss på lördag!

/Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar