lördag 28 mars 2009

Nyheter från Rättvisemärkt



Vi tycker att det är jättekul att försäljningen av Rättvisemärkta varor ökade med 75 procent under 2008 jämfört med året innan!

Ökningen beror främst på ökat utbud och bättre spridning av produkterna i handeln, i kombination med att allt fler konsumenter känner till och väljer Rättvisemärkt när de handlar. Läs mer >> här.

Det är helt klart på rätt väg! Men fortfarande är det många fler Chiquita-bananer som läggs i kundkorgen än de inplastade Rättvisemärkta. Och den totala försäljningen av Rättvisemärkta varor i Sverige är fortfarande försvinnande liten. Sverige ligger långt efter länder som England och Holland.

Det finns mycket mer att göra!

1 kommentar:

  1. Hej. OM vi tänker mindre på våra sommmarstugor och skattesänkningar så lyckas vi med en trevligare värld för alla. Tänker vi bara på våran egen plånbok dagarna i ändå så blir det som det blir. Men det finns hopp och vi är bra i många fall. Som det som ni ska informera om. Lär folk att leva så dom lär andra osv. Titta över sin egen horizont. "No line on the horizon" borde vara allas motto /JAnne

    SvaraRadera